Szállítási információ

 

Futárszolgálat, GLS Hungary Kft.

  • Kiszállítási idő: 3-4 munkanap. A kézbesítés munkanapon, munkaidőben, 8-17 óráig történik a megadott címre. A GLS Hungary Kft. sms-ben küld tájékoztatást a szállítás részleteiről a kézbesítés reggelén. Amennyiben a küldemény kézbesítése akadályba ütközik, a futár a vásárlót a címhelyen hagyott értesítő nyomtatványon (matrica) tájékoztatja az első kézbesítési kísérletről. A futár másodszor is megkísérli a csomag kézbesítését plusz költség felszámítása nélkül. Amennyiben munkanapokon 8-17 óráig tartó időszakban nem tartózkodik otthon, ajánlott munkahelyi címet megadni. Az át nem vett rendelés szállítási költsége a megrendelőt terheli.
  • Szállítási díjak: Magyarország területén egységesen 1500 Ft (1181 Ft+Áfa)/csomag 40 kg-ig + 400 Ft utánvét kezelési díj (Figyelem! Utánvétet csak abban az esetben kell fizetni, ha futárnak egyenlíti ki a termék árát készpénzben)
  • Fizetési módok: banki utalás, készpénz

Pick Pack Pont

 

!!! 30.000 Ft feletti rendelés estén ingyenes házhoz szállítás !!!


A szállítástól való elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

 

Hogy találtál ránk?

Facebook
Partnereink