Kik vagyunk?

 

BEMUTATKOZUNK


A Legóval már nagyon régóta, mondhatnám, gyerekkorunk óta jó ismerettségbe kerültünk, és ez a kapcsolat kisebb, nagyobb megszakításokkal még most is jó, és tartósnak mondható :-)
A webáruház családi vállalkozásként működik, mely egy régóta dédelgetett álom megvalósulása. Hozzá kell tennünk, nem kevés bátorság kellett a vállalkozás elindításához így a gazdasági válság idején, de hiszünk abban, hogy jó dolog mellett döntöttünk, értéket képviselünk, és közvetítünk gyerekek és családok felé.
Így tehát összegyűjtöttük minden bátorságunkat, ezernyi ötletünket, és útjára indítottuk a kockaonline.hu-t. Reméljük elnyeri tetszésedet!


Alap koncepciónk új és használt Legó árusítása. A használt Legót alkatrész, minifigura, és összeállított szettek kivitelben kínáljuk, melyek között találni fogtok Magyarországon nem igen kapható modern, és második világháborús járgányokat (harckocsik, tankok), minifigurákat, fegyvereket, kiegészítőket. A szetteket összeállítva vagy darabokra szedve kívánság szerint adjuk át, a katonai Legóhoz összerakó útmutatót is gyártunk. A Webáruházunkban csak olyan termékeket találtok, amik valóban raktáron vannak, nincs előrendelés, ennek köszönhetően a rendelt Lego játékot akár 2 nap múlva kezedbe veheted.


Választékunkat folyamatosan bővítjük, és igyekszünk a vásárlói igényeknek eleget tenni. Akár rendelést is felveszünk. A használt Legót tisztán, átmosva csomagoljuk.
Nem könnyű a konkurenciával felvenni a versenyt, de szeretnénk a pontos, megbízható kiszolgálással, barátságos ügyfélszolgálattal (na, ebben több mint 10 éves tapasztalatunk van:), olcsó házhozszállítással ellensúlyozni előnyüket.


Gyere, nézz körül boltunkban, vásárolj tetszésed szerint, és írd meg véleményedet, tapasztalatodat webáruházunkkal, vásárlásoddal kapcsolatban. Segíts, hogy még jobbak lehessünk!
 

Üdvözlettel,
Reményi László és Reményi Zsófia

 


 

Szolgáltató adatai:

 

Cégnév: Reményi László egyéni vállalkozó
Székhely:   1025 Budapest, Muraközi utca 4/B. II/3.
Adószám: 68278201-1-41
Bankszámlaszám:   11702067-21454284
Telefonszám: +36 20 342 0422
Elérhetőség: info@kockaonline.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogy találtál ránk?

Facebook
Partnereink