2013.08.31. - Pozsonyi Piknik

2013.08.31. - Pozsonyi Piknik

Augusztus, és egyben a nyár utolsó napján, kihasználtuk az alkalmat, és lehetőséget, standot béreltünk, és résztvettünk az 5. éve megrendezésre kerülő Pozsonyi Pikniken. Először vettünk részt ilyen nagy volumenű rendezvényen, ezért kicsit idegesen érkeztünk kora reggel a helyszínre.

Megismerkedtünk kedves szomszédainkkal, és bőszen belefogtunk a pakolásba. Sokféle Legót vittünk ki, ezért rengeteg dobozunk volt, de végül sikerült a játékokat elrendezni, a kartondobozokat pedig az asztal alá rejtettük. Használt legóból épített szettjeinknek is helyet találtunk. Mindennel időre végeztünk, és még arra is maradt időnk, hogy elszaladjak kávét és hozzá finom ropogós péksüteményt venni. Kicsit kifújtuk magunkat.

De nem sokáig :) Szépen sorban érkeztek a látógatók. Először az idősebb korosztály, utána a gyerekes szülők. Standunk mellett kialakítottunk egy játszósarkot, ahol használt legó elemekből építhettek kedvükre a gyerekek, amit aztán haza is vihettek. Ennek nagyon nagy sikere volt, szőnyegünk este fél 8-ig egyszer sem maradt üresen :) Most is rá kellett jönnünk, hogy a gyerekek mennyire kreatívak, és Legó elemekből mennyi minden építhető! Nem kell hozzá leírás, útmutató, csak fantázia. Az elkészült, és befejezett műveket lefényképeztük itt tekinthetők meg 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Hogy találtál ránk?

Facebook
Partnereink